Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1976. Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, με συνέπεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Το 1991 απευθύνεται στην λιανική πώληση, όπου ο επαγγελματισμός της αναγνωρίζεται και ανταμείβεται.

Το 1998, η εταιρεία μας από ατομική γίνεται οικογενειακή επιχείρηση και επεκτείνεται στο χονδρικό εμπόριο ελαστικών, προμηθεύοντας καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, διατηρώντας τον επαγγελματισμό, την σοβαρότητα και την συνέπειά της. Χαίρει της εκτίμησης όλων των εταιρειών ελαστικών, καθώς και των οίκων του εξωτερικού, με τις οποίες συνεργάζεται άψογα, οι οποίες δείχνουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς εμάς.

Το 2012, ανοίγουμε το νέο μας υποκατάστημα στην Κρήτη, με έδρα το Ρέθυμνο, προς κάλυψη των αναγκών της ήδη υπάρχουσας πελατείας μας στο νησί, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει και μια νέα, πολύ επιτυχημένη συνεργασία για εμάς – η εταιρεία μας γίνεται ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών Toyo για όλη την Κρήτη.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι για εμάς προτεραιότητα. Οι σωστές τιμές και ο σεβασμός προς τον πελάτη είναι κύριο μέλημά μας.

Συνεργαζόμαστε με όλες σχεδόν τις εταιρείες ελαστικών και καλύπτουμε όλη την γκάμα (IX , 4Χ4 , ΕΛΑΦΡΥ ΦΟΡΤΗΓΟ , ΦΟΡΤΗΓΟ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ , ΜΟΤΟ κλπ.)

Το νέο αίμα της επιχείρησης, κινείται με συνέπεια προς τις αρχές της εταιρείας, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρεία μας έχει συνεχώς ανοδική πορεία στον χώρο, καταλαμβάνοντας ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς. Η αναγνώριση της εταιρείας μας ως ηγέτη στον χώρο των ελαστικών είναι για όλους μας η ανταμοιβή για τις προσπάθειες μας, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας άμεσα, με τον ιδιόκτητο στόλο των αυτοκινήτων που διαθέτουμε, ακόμη και για την μικρότερη παραγγελία. Άλλωστε η φιλοσοφία μας είναι ότι πάντα προέχει η εξυπηρέτηση του πελάτη, από ένα βιομηχανικό ελαστικό μέχρι έναν αεροθάλαμο, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.